maandag 30 augustus 2010

Veldsalade met geitenkaas en frambozen

Hoofdgerecht, salade 4 personen

Ingredienten
2 el pijnboompitten

1 el balsamicoazijn
3 el olijfolie extra vierge
1 zakje veldsla (75 g)
1 zakje bosuitjes (3 stuks), in dunne ringen
100 g Bettine Chevre frais naturel 55+ (zachte geitenkaas), verbrokkeld
1 bakje frambozen (125 g)

Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop de azijn met de olie in een kom. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de veldsla en bosuitjes over 4 borden en sprenkel de dressing erover. Verdeel de geitenkaas, de frambozen en de pijnboompitten erover. Lekker met knapperig brood.


Bron: http://www.ah.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten