maandag 30 augustus 2010

Mini broodjes met ei en bieslook

Ontbijt, high tea, 4 personen

Ingredienten
6 eieren

1 bekertje slagroom (125 ml)
25 g boter
1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
8 luxe minibroodjes

Bereidingswijze
Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom. Voeg peper en zout toe. Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan. Blijf constant roeren terwijl u het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit. Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe. Laat het roerei nog 5 min. rusten. Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 el bieslook over.


Bron: http://www.ah.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten